Καλώς ήλθατε στο koreatis.gr
H διοίκηση και το προσωπικό σας ευχαριστούν για την επίσκεψη στο νέο web site.
 
Menu
: 1661706

 

arrow

O "ΚΟΡΕΑΤΗΣ" νομα συνηφασμνο με τα ανταλλακτικα Hyundai κινεται στο χρο του ανταλλακτικο απ το 1997. Δραστηριοποιετε σε ανταλλακτικ καινοργια και μεταχειρισμνα μρκας Hyundai και λλων κορετικων αυτοκιντων. Διαθτει ευρεα γκμα ανταλλακτικν πως, πλρη σετ φανοποιας, μηχανικν, ηλεκτρολογικν, ηλεκτρονικν, καθς και σετ μετατροπν αναβθμισης. λα τα προιντα εναι δικν μας εισαγωγν με ανταγωνιστικς τιμς που βοηθει τον επαγγελματα να μπορε να προσφρει στον πελτη του ανταλλακτικ σε πολ καλς τιμς.
Θα θλαμε να τονσουμε τι τα ανταλλακτικ εισαγωγς μας εναι αυθεντικ προντα και χι απομιμσεις.

 

- Ιστορα

Η εταιρεα ΚΟΡΕΑΤΗΣ ιδρθηκε το 1997 απ τον Τκη Τριανταφυλλδη και τον Χρη Αμελτνη οι οποοι δραστηριοποιθηκαν στην πλρη εξειδκευση του ανταλλακτικο HYUNDAI. Η δρα της εταιρας εναι στον Βοτανικ, στην οδ Ορφως αρ. 72-74 και σντομα θα μεταφερθε στις σγχρονες ιδικτητες εγκαταστσεις της.

 

- Στχος

Ο στχος της εταιρεας δεν περιορζεται στο εμπορικ κρδος. Με συνπεια ανταποκρινμαστε στις ανγκες των συνεργατν μας οι οποες μπορον να αφορον την επισκευ, την αντικατσταση του ανταλλακτικο, την φανοποιεα και το aftersale. τσι, παρχοντας διαρκ υποστριξη στην αντιμετπιση των προβλημτων που μπορε να προκψουν, καταφραμε να εγκαταστσουμε μια σχση εμπιστοσνης με τους συνεργτες μας και να ανταγωνιστικ και αξιπιστο νομα στην αγορ.

 

- Εγκαταστσεις Εταιρας

 

Εδ μπορετε να δετε κποιες φωτογραφες απ τις εγκαταστσεις μας.

 

Φωτογραφες - Υπο κατασκευ